Информация » Страница 13 » ГККП "Ясли сад №149"
Государственное коммунальное казенное предприятие
«Ясли-сад №149»
Управления образования города Алматы
Заведующий :
+7(727) 382-84-61
Методист:
+7(727) 382-84-93
Версия для
слабовидящих
Таңғы ас мәзірі 26.05.2023ж
26
май
2023
Таңғы ас мәзірі 26.05.2023ж
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности. Еркетай кіші тобының ата-анасы Байболова Ляйля Муратовна.
Кешкі ас мәзірі 25.05.2023ж
25
май
2023
Кешкі ас мәзірі 25.05.2023ж
Балық котлеті, қайнатылған қызылша Лимон қосылған тәтті шәй Бидай наны Ботақан орта тобы тәрбиеленушісі Талғат Үміттің анасы Турдалиева Жансая Амангалиевна. МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности.
Түскі ас мәзірі   24.05.2023
24
май
2023
Түскі ас мәзірі 24.05.2023
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности. Түскі ас мәзірі Сүйекке қайнатылған қымыздық сорпасы🥣 қаймақпен Балғын қызанақ .🥗 Бұқтырылған тауық еті қайнатылған кеспе 🍜 Жеміс қайнатпасы🥛 Қара бидай наны🥖 "Балдырған" ересек тобы тәрбиеленушісі Еркін Байболдың анасы Шойнболаткызы Гулзипа.
Таңғы ас мәзірі  23.05.2023ж
23
май
2023
Таңғы ас мәзірі 23.05.2023ж
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности 23.05.2023г Ефремова Марина "Күншуақ" мектепалды тобы тәрбиеленушісі Ефремов Артемның анасы.  
Кешкі ас мәзірі   22.05.2023
22
май
2023
Кешкі ас мәзірі 22.05.2023
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности Шағала мектепалды тобы.
Таңғы ас мәзірі  05.05.2023
05
май
2023
Таңғы ас мәзірі 05.05.2023
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности "Шағала" мектепалды тобы Таңғы ас мәзірі Сүтке қайнатылған кебек ботқасы Нанға жағылған май, ірімшік Сүт қосылған кофе  
Түскі ас мәзірі 03.05.2023
03
май
2023
Түскі ас мәзірі 03.05.2023
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық  сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности "Ботақан " орта тобының ата-анасы Катаева Меруерт Жаханқызы  Түскі ас мәзірі  Балғын қияр салаты. Сүйекке қайнатылған үрме бұршақ сорпасы. Қуырдақ Жеміс қайнатпасы Қара бидай наны
Таңғы ас мәзірі.   02.05.2023
02
май
2023
Таңғы ас мәзірі. 02.05.2023
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности. Таңғы ас мәзірі: Жұмыртқа көтермесі Нанға жағылған май ірімшікпен Кофе сүт қосылған. "Балапан " орта тобының ата-анасы Жұмабаева Перизат Нурқасымқызы.  
Таңғы ас мәзірі  27.04.2023ж
27
апрель
2023
Таңғы ас мәзірі 27.04.2023ж
Таңғы ас мәзірі "Еркетай" кіші тобының тәрбиеленушісі Акимов Нурдаулеттің ата-анасы Джамбулова Жарқынай. МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности  
Түскі ас мәзірі  26.04.2023ж
26
апрель
2023
Түскі ас мәзірі 26.04.2023ж
МКҚК N149бөбекжай-балабақшасының дайын тамақтардың талаптарға сай орындалуын және оргонолептикалық сапасын бағалауы. Проведение оргонолептической оценки качества блюд представителями родительской общественности.